19:00

Hällefors IK

ÄNNU EN FÖRLUST!

Förlusterna radar upp sig för A-laget!
Hällefors blev för svåra även den här gången, mötet i Hällefors slutade med en 7-0 förlust där vi inte var nära någon gång under matchen.
Gårdagens match var jämnare trots att Hällefors gick upp till en 5-1 ledning i andra perioden.
En period som Hallsberg avslutar på ett väldigt bra sätt, man sätter press på HIK och får långa anfall som ger utdelning.
Arbetsinsatsen är en av dom bästa den här säsongen och man hämtar upp till 3-5 innan perioden är över.
Planen är att ta med avslutningen på den andra perioden in i tredje men när man får börja i boxplay så blir det svårt, en sekund är man ifrån att hålla tätt i boxplay spelet, HIK hittar in till en fristående spelare framför mål som kan styra in 3-6 målet och kort därefter kommer även 3-7 och uppförsbacken är nu rejält brant!
Hällefors ökar på till 3-8 innan Hallsberg kan reducera till 4-8 men matchen är i det skedet redan förlorad, det är för lite tid kvar och Hallsberg har inte nycklarna vända på matchbilden. Hällefors sätter spiken i kistan med 4-9 efter 16.29

Ny match på söndag borta mot Hammarö, en viktig match där vi tar med oss slutet på andra perioden i gårdagens match!